The Essential New York Times Cookbook: Classic Przepisy na New Century

close

Zwycięzca w 2011 r. Nagrodę Fundacji James Beard w General Gotowanie: Wszystkie najlepszych receptur odwiedzę do tego kompendium wpływowych i pyszne potrawy

z kucharzy, szybsze, a twórcy żywności.

Devoted Times abonentów znajdzie wiele cennych receptur one gotowane przez lata Plum tort, David Eyre Pancake, Pamela Sherrid Summer Pasta-, jak i ulubionych z początku Claiborne Craig New York Cookbook Times i wielu innych klasyków z 1940 Cezar sałatka i 1960 flourless ciasto czekoladowe do dziś sałatka fava fasoli

i nie wyrabiać chleb. Hesser ma gotowane i aktualizowane co jeden z przepisów na 1000 oraz tutaj. Jej wprowadzenie rozdział prezentuje historię amerykańskiej kuchni, a jej dowcipne i fascynująca akcja headnotes co sprawia, że u200bu200bkażdy przepis szczególny. The Essential New York Times Książka kucharska jest dla ludzi, którzy wychowali się w kuchni

z Claiborne, dla ciekawskich kucharzy, którzy chcą

służyć XIX wieku malina granita do swoich znajomych, a

dla nowego kucharza, który potrzebuje książki, która

wyjaśnia wszystko od tego, jak rozciągnąć ciasto jak wolno pieczone ryby objętości, które będzie służyć jako towarzysz na całe życie.
Amazon Sales Rank: # 2595 w Książki Opublikowany: 2010-10-25 Język oryginału: angielski Ilość przedmiotów:

1 Oprawa: Książki 932 stron

Category: Bez kategorii

Comments are closed.